Research Day & Student Research Symposium (RD-SRS): 4 april 2019

Sigrid Verhelst 09 December 2018

Het gecombineerde evenement 'Research Day & Student Research Symposium' is een samenwerking van de Commissies Wetenschappelijk Onderzoek en de studentenraden van de faculteiten Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen, Farmaceutische Wetenschappen en Diergeneeskunde. Met de faculteit Diergeneeskunde als nieuwe medeorganisator is het 'Research Day & Student Research Symposium' uitgegroeid tot een interfacultair evenement voor alle gamma-faculteiten.

De RD-SRS doelstellingen zijn:

onderzoek promoten bij studenten; de visibiliteit van het eigen onderzoek verhogen om zo samenwerking te initiëren of te versterken; onderzoekers sensibiliseren voor actuele (beleidsmatige) onderzoeksthema's en coaching voor onderzoekers door middel van presentaties, posters, workshops, infostanden en netwerking (catering inbegrepen).

Het evenement is toegankelijk voor masterthesisstudenten, Honours Programme-studenten, doctoraatsstudenten, postdoctorale onderzoekers, professoren, clinici (voor artsen wordt accreditering aangevraagd) en iedereen met interesse voor Life Science onderzoek.

Recent nieuws

STUDENT RESEARCH SYMPOSIUM

Marlies Buelens

02 March 2020

Research Day & Student Research Symposium (RD-SRS): 4 april 2019

Sigrid Verhelst

09 December 2018

Meter- en peteravond: 3 oktober

Sigrid Verhelst en Stijn Van Hoecke

23 September 2018

Buddyprogramma

Gülsüm Gücenmez

23 September 2018